Keményen dolgozol nap mint nap?

Megpróbálsz annyi pénzt keresni, amennyit csak lehet

… mégis, ez soha nem elég!

Nincs időd arra, hogy egy további részmunkaidős állást vállalj..

Megoldás van! Egyik lehetőség Regisztrálj IDE!!

Kérj tájékoztatót!

Nincs regisztrációs díj!

Nincs havidíj!

Nem kell terméket forgalmazni!

Számítógép és internet szükséges.

Ne habozz keress meg, és alapozd meg a jövődet!

Kezdő tőke nélküli elkezdhető internetes munka!!!!

Ha azon gondolkodsz, hogy keress pénzt az interneten keresztül befektetés nélkül, ne keress tovább.

A lehetőség mindenki számára adott !

Nem kell házalni, nem kell továbbértékesíteni.

Csupán használd az ismeretséged.

További információ privátban.

Ha bárki úgy jut pénzhez, hogy mások kárára, illetve becsapása útján,

a sors úgyis elveszi tőle azt, vagy valami mást, ami fontos a számára.

 

 
 
 

A küldő neve *:
A küldő e-mailcíme *:
Web-site:
Tárgy:
Üzenet *:
A honlap értékelése:
Biztonsági kód *:

 

 

 
Egy tanulságos mese.....
A boldogság titka
 
Sok sok évvel ezelőtt élt Indiában egy bölcs, aki azt mondta, hogy egy nagy titkot őriz egy varázs ládában, ami az élet minden területén sikeressé teszi, és ezért a világ legboldogabb emberének tartja magát. Sok irigy király ajánlott neki hatalmat és pénzt, még meg is próbálták ellopni a ládát, mind hiába. Minél jobban próbálkoztak a megszerzésével, annál boldogtalanabbak lettek, mert az irigység nem hagyta élni őket. Így teltek-múltak az évek és a bölcs egyre boldogabb lett. Egy nap egy kisfiú toppant be hozzá és azt mondta: 
- Uram, én is határtalanul boldog szeretnék lenni, mint te. Megmutatod nekem, hogyan érjem el a boldogságot? 
- A bölcs a gyermek tisztaságát és egyszerűségét látva így szólt: 
- Neked megmutatom a boldoggá válás titkát. Gyere velem és nagyon figyelj: Valójában két ládában őrzöm a boldogság titkát, a szívemben és az eszemben. A nagy titok pedig nem más, mint egy lépésekből álló sorozat, amit életed végéig követned kell. 
 
Az első lépés azt, hogy tudd: Isten minden dologban ott van és ezért szeretned kell Őt, és hálát adnod Neki, mindazért, amid van. 
 
A második lépés, hogy szeresd önmagad és minden nap lefekvéskor és felkeléskor ki kell jelentened: 
- Én fontos vagyok, képes vagyok, értékes vagyok, okos vagyok, kedves vagyok, sokat várok magamtól, nincs olyan akadály, amit le ne tudnék győzni. Ezt hívják magas önbecsülésnek. 
 
Harmadik lépés, hogy a gyakorlatban is megvalósítod, amit magadról állítasz. Vagyis ha azt gondolod, hogy okos vagy, viselkedj okosan; ha azt gondolod, hogy képes vagy, tedd meg amit kitűzöl magad elé; ha azt gondolod hogy nincs akadály, amit ne tudnál legyőzni, akkor tűzzél ki célokat az életedben és harcolj értük amíg el nem éred. Ezt a lépést motivációnak hívják. 
 
Negyedik lépés, hogy ne irigyelj senkit azért, amije van, vagy ami ő maga, ők elérték a céljukat, te érd el a sajátjaidat. 
 
Ötödik lépés, hogy ne őrizgess a szívedben haragot senki iránt; ez az érzés nem fogja hagyni, hogy boldog légy. Hagyd, hogy Isten törvényei tegyenek igazságot, te bocsáss meg és felejts. 
 
Hatodik lépés, hogy ne vedd el azt, ami nem a tiéd, emlékezz, hogy a természet törvényei szerint, ha valakitől elveszel valamit, akkor holnap elvesznek tőled valami értékesebbet annál, amit elvettél. Fizesd meg a tartozásodat, add vissza, ami nem a tiéd, kérj bocsánatot, add oda mindenkinek azt, ami megilleti. Így biztosítod a békédet. 
 
Hetedik lépés: Ne bánj rosszul senkivel. A világ minden élőlényének joga van ahhoz, hogy tiszteljék és szeressék. 
 
És végül a nyolcadik lépés. Mindig mosolyogva kelj fel, és fedezd fel a szépséget és a jót a téged körülvevő dolgokban, gondolj bele, hogy milyen szerencsés vagy, amiért annyi mindened van, segíts a többieknek, anélkül, hogy arra gondolnál, hogy semmit sem fogsz kapni cserébe; figyeld meg az embereket és fedezd fel bennük a jó tulajdonságaikat, nekik is add át a titkot, hogy győztessé váljanak, és így BOLDOGOK LEGYENEK. 
 
Indiai mese